Margriet Pronk

Email| Website

Het rare is eigenlijk dat ik nooit iets met tekenen of schilderen heb gehad totdat ik in 2016 via Zentangle, kleurpotloden, pastel, acrylverf uit kwam bij olieverf. Het grote nadeel van olieverf vond ik dat je werkt met stoffen als terpentine. Gelukkig bestaat er ook een watervermengbare olieverf: Cobra Artist. Heerlijk om mee te werken! Ik schreef er een artikeltje over, dat kun je hier lezen.

Inmiddels heb ik wat workshops gevolgd waar ik veel heb geleerd. Mijn grootste leerschool is toch wel internet en dan met name YouTube. Er zijn daar zoveel goede docenten die van alles laten zien en uitleggen. Ik ben nog van alles aan het leren en ik hoop dat jullie dat ook terug zien in mijn werk. In ieder geval heb ik er ontzettend veel plezier in en “moet” ik ook nog steeds wat, namelijk: Oefenen, oefenen, oefenen!

Expositieruimte gezocht!

Heeft u binnen uw bedrijf de ruimte om enkele schilderijen op te hangen, dan zou ik het heel leuk vinden om een paar van mijn schilderijen op te hangen. Natuurlijk met de bedoeling om ze aan klanten van u of aan uzelf te verkopen!
Neemt u hiervoor contact met me op.

Gemaakt door Margriet

Te koop van Margriet